Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Blog

Blog megtekintése 1 - 3 ennyiből: 3.


Újra itt
2023/06/09 20:49:35 Küldte: Tybee

Legutóbbi bejegyzés óta sok idő eltelt, ez nem jelenti azt, hogy nem voltam túrázni. Tavaly folytattam az Országos Kéktúrát. Tapolcáig teljesítve. Most Szemptemberben folytatom tovább, Tapolcától Badacsontördemicig. Ez egy hétvége alatt. A szokásos 0 nappal kezdve pénteken, szombaton letudom a távot vasárnap meg haza. Ezen a túrán hárman leszünk, két kollégám szintén velem tart. Egy kis pihenés után október elején tovább folytatom a Kéktúrát, de már egye... Még többVárakozás
2011/09/07 21:59:45 Küldte: dalos

    A nyáron nem voltam túrázni. Munkahelyemen minden szabadságomat őszre, télre írattam. Utoljára egy hosszú hétvégén jártam a kéket párommal. De már vágom a centit. Szeptember 24-től két hét szabadság vár rám. Szeretem a munkám, de ez a majd’ négy hónap egy huzamban kiszívta az agyam. De ez volt a cél. Vibrálok, reszketek, nézem a naptárt és mosolygok. Vár rám a következő lépcsőfok, egy soknaposra tervezett eg... Még többHogyn lehet jó túrát szervezni?
2011/01/04 23:25:37 Küldte: Gejza

Olyan túrát, amit a résztvevők évtizedek múlva is csillogó szemekkel, boldogan fognak emlegetni! Az alábbi néhány gondolat NEM általános érvényű igazság. Ki-ki vérmérséklete, vagy tapasztalatai alapján követheti, vagy elvetheti azokat.

... Még több


*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.