Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: FAT

Blog megtekintése 1 - 2 ennyiből: 2.


A Nyírségben bringáztunk
2011/09/18 20:40:57 Küldte: boresz

Bringatúrát terveztünk a Nyírségbe. Nagyon oda kellett figyelni, hogy olyan IC-t találjunk amelyiken van kerékpár szállító vagon. Debreceni átszállással Mátészalkára utaztunk, ahol a szállásunk volt. Egy nagyon helyes kis panzióban laktunk, innen indultunk 5 napon keresztül csillagtúráinkra napi 50-60 km-t. Első nap Bátorliget és környékét néztük meg, amely 53 hektáros, neve Bátorligeti Ősláp Természetvédelmi Terület. Bringákat hátra hagyva, idegenvezet... Még többVELORUCION!!!!!
2009/12/14 16:31:47 Küldte: theboss

VELORUCIÓN!!

ÉVEK ÓTA NYOMJUK A PEDÁLT,  SZÁMTALAN KERÉKPÁROS "PARADICSOMBAN "MEGFORDULTUNK, IRIGYKEDVE, HOGY MAGYARORSZÁGON VAJON MIÉRT MÁS EZ IS...TŐLÜNK NYUGATABBRA SOKSZOR ZAVARBAEJTŐEN MÁS AZ EMBEREK ÉS FŐLEG AZ AÚTÓSOK HOZZÁLLÁSA A BRINGÁSOKHOZ...

...KERÉKPÁROZNI JÓ

... Még több


*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.