Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Fagyalos

Blog megtekintése 1 - 2 ennyiből: 2.


Fagyalos-Szvidovec 2. rész
2010/12/13 23:07:53 Küldte: pavluxek

 

A Csornahora az Ikerhavasról. Bal oldalon a Hoverla (2061m) és a Kőhavas (Pietrosz, 2020m), középen az Ősztető (Gutin-Tomnatik, 2018m) és a Kökörcsines (Brebeneskul, 2035m), jobbra a Pop Ivan (2020m).

... Még többFagyalos-Szvidovec 1. rész
2010/12/13 21:46:48 Küldte: pavluxek

Évtizedek óta vágytam a Máramarosi-havasokba, s lenyűgözött ez a hatalmas, de a maga módján szelíd magashegységi táj, és a benne lakó végtelenül szegény emberek egyszerű kedvessége. Nem meglepő hát, hogy következő utunk ismét ide vezetett. Míg korábban a hegységnek a Fekete- és Fehér-Tisza által közrefogott Csornahora nevű részében (Hoverla, 2061m) kalandoztun... Még több


*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.