Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Gyöngyös

Blog megtekintése 1 - 2 ennyiből: 2.


Mátrafüred Gyöngyös
2023/06/10 22:05:30 Küldte: Tybee

Pálosvörösmarton szitáló esőre ébredtünk, reggeli ugyesbajos dolgok majd jó kis zuhanyzás után elmentünk bevásárolni. 10:40 kor indult a buszunk. Igaz csak Mátrfüredik mentünk. Felmentünk a Kozmáry kilátóhoz fenséges panoráma fogadott minket. Pár fotó és pihenő után megebédeltünk, majd kerestünk egy pincészetet, és borozgatunk a hűs pincében. Onnan besétáltunk Gyöngyösre. Megnéztük a kisvasutat, sajnos most nem működött felújítás alatt áll. De m... Még többFürge-lábúak a Mátrában 1.-tél 2010. 01. 16-17.
2010/01/20 03:12:07 Küldte: furge


Fürgébben!  Fürgébben!

Avagy Tur-Ittasok a Mátrában  1.

Kezdjük az előzményekkel....

 Fél évvel ezelőtt,ha valaki azt mondja nekem,hogy január közepén majd egy internetes oldalon általam szervezett túrát fogok vezetni,hát valószínűleg azt mondtam volna neki,hogy keresse meg az elgurult gyógyszereit és miután bevette,dőljön le pihenni,mert jobb lesz úgy mindenkinek.

Nem így történt. Nem mondta senki, j... Még több


*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.