Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Jósvafő

Blog megtekintése 1 - 3 ennyiből: 3.


Október
2010/07/11 13:08:56 Küldte: Derenk

 

„Miháncs embör, gyün a dér” –mondják a borsodiak, különösen azok, akik Aggtelek környékén élnek, utalva arra, hogy az ember nevű hónapok színre lépésével végérvényesen véget ér a nyár és a rövid ideig vendégeskedő ősz után érkező téllel lassan eltelik az év.

... Még többHétvégi barangolás..
2010/07/06 13:01:17 Küldte: Zsoka58

2010-07-04 Vasárnapi barangolás…

Vasárnap  megváltoztattuk a tervezett  túra úti célunkat . Mivel egy „potya” fuvarunk lett  az Aggteleki Nemzeti Parkba , így nem hagyhattuk ki kínálkozó alkalmat .  Kora hajnalban már talpon  voltunk  , hisz az út hosszú és a hőséggel is számolnunk kellett . Kicsit még álmosan de annál nagyobb élmény várással indultunk útnak turista  társaimmal  . Miskolcot , majd Kazincbarcikát... Még többRókával az eltévedés ellen :)
2009/11/22 17:15:49 Küldte: Amras

"Az élet nem az, amit az ember átélt, hanem az, amire visszaemlékszik, és ahogy visszaemlékszik rá, amikor el akarja mesélni." - Gabriel García Márquez

 

Hétvégén a világ egyik legjelentősebb barlangjában a világörökség részét képező Baradla barlangban voltam, ahol az Aggtelek és Jósvafő közötti utat jártuk be a felszín alatt. Odáig azonban igencsak hosszú út vezetett, és a túrázás számomra nem... Még több


*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.