Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Klak

Blog megtekintése 1 - 2 ennyiből: 2.


Papuk, Radetina - Rust - Klak
2011/04/05 21:53:45 Küldte: pavluxek

„Megint kirándulni voltak?” – kérdezte este Drávaszabolcson az útlevél-ellenőrző határrendész és akkor én valahogy különösen jól éreztem magam. Megismertek... Nem, mintha túl sűrűn járnék arra, nyilván nem ez a havi egy alkalom az ismertség oka. A beszámolók (blogok) járják a maguk útját és teszik a dolgukat. Ez klassz!

... Még többCéklakrossz, 2010. XII. 20.
2010/12/22 15:34:08 Küldte: Maty

Még a nyáron sikerült igen jutányos áron (mennyit engedsz a feléből?) céklakrossz bringát vennem. Aki nem ismeri a szót, annak megsúgom, hogy nagyjából egy országúti kerékpárt (full-ámátyőröknek: versenybiciklit) tessék elképzelni terepgumival. Némi módosítást a vájtszeműek persze rögtön észre vesznek: fékkar a felső fogáshoz is, kantifék, más vázgeometria, bla-bla-bla... nem is ez a lényeg. A lényeg, hogy tegnap ismét megcsapott a bringázás borealis... Még több


*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.