Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Márkusszekrénye

Blog megtekintése 1 - 2 ennyiből: 2.


Tés - Rómaifürdő - Jásd, Szentkút
2011/10/14 20:35:55 Küldte: Amadeus


Az úgy volt, kedves olvasó, hogy készültünk a Somló túrára, így terveztünk Veress Csabival egy előzetes bejárást Somlóra, szept 11-én. Hívtam Sipos Ildit is. Viszont Csabinak váratlan közbeszólt a térde.

Ez 10én este, az utolsó pillanatban derült ki. Gyors átprogramozás és az új irány Várpalota – Vár völgy – Márkusszekrénye völgy – Tési rakató – Tés – Csepegő á... Még több



2009.december 12-i túra
2010/01/04 20:13:58 Küldte: Amadeus


December 12.

Túrára egy kis, de annál lelkesebb csapat jött össze. Baobab és Stephanus. Még egyinkőnk sem találkozott semelyikönkkel sem. A közös bennünk a túra szeretete volt. Persze, de most is volt aki késett, sajnos, most én voltam az.

De rendes volt a kis csapa... Még több






*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.