Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Monte

Blog megtekintése 1 - 3 ennyiből: 3.


Mediterrán hullámok: Monte Altissimo
2012/04/15 16:37:56 Küldte: Angyom

Hát eljutottam ide is, ahol pálmafák és örökzöldek nőnek mindenfelé. Ahol találkozik a síkság a hegyvidékkel. A véletlen folytán közbeékelődő tavat pedig még a régi időkben Gardának nevezték el. Megannyi vitorlás, szörfös és vízimádó talál itt magának játszóteret. Egész nagyot. Mi is ezért voltunk itt. Vagy mégsem?

Történetünk Zsuzsival még Horvát... Még több



Monte Rosa
2011/01/26 23:40:38 Küldte: Dzseni

Sziasztok! :)

Néhány túratárs kérésére úgy döntöttem dióhéjban összefoglalom a nyári Monte Rosa túránkat. Próbáltunk előzetesen felkészülni, információkat gyűjteni, de sajnos egyetlen leírás sem pontos, ezért nehéz felkészülni rá.

Hárman vágtunk neki a nagy kalandnak: Marcsi, Józsi és jómagam, na meg persze Pötyi, a plüss zsiráf, aki mindig a hátizsákomba kapaszkodva jut fel kölönböző csúcsokra.

http://www.turatars.... Még több



Monte Paterno via ferrata
2010/08/12 17:11:00 Küldte: utazom



UTAZOM.COM // ÉLMÉNYEK A MAGASBÓL // Monte PATERNO-EGY TÖRTÉNELMI VIA FERRATA A DOLOMITOKBAN

A Dolomitok számtalan gyönyörű túrát s hegymászóélményt kínál az ide utazóknak. Egy emblematikus túra a sok közül: a Monte Paterno, vagy Paternkofel megmászása. Könnyű, szép kilátást ígér ez a kaland.  A Természet egyik legszebb bizonyítékára arról, hogy létezik teremtő értelem. Ugyanis a Tre Cime di Lavaredo hármas sziklatornyának kialakulá... Még több






*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.