Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Nem

Blog megtekintése 1 - 3 ennyiből: 3.


Nemzetközi kerékpárszállítás - MÁV (és társai)
2014/03/21 13:13:54 Küldte: tollkabat

Nemzetközi kerékpárszállítás - MÁV (és társai)Ki mit tapasztalt a fenti szolgáltatásról?


Csomagos túráim során az elmúlt években én a következőket:

... Még többSzabálytalan újévi köszöntő
2013/01/11 19:15:12 Küldte: ildiko1120
Kedves Túratársak!

Élményekben gazdag, boldog új évet kívánok minden Hegyjárónak, a száguldóknak és a bogarászóknak, a fényképezősöknek, kutyásoknak, alvó apróságokat a hátukon-nyakukban cipelőknek, hóban-latyakban sárt taposóknak, illatos nyári fűben elheverve tücsök-ciripelést hallgatóknak, földdel-széllel-vízzel-tűzzel egybeolvadóknak!

Az alábbi verset egy nyugalmazott skót haditengerészeti repülőgép-... Még többCserhát
2009/10/07 02:45:07 Küldte: Lucifer

Vasárnap délelőtt indultam a kollégámmal felfedező útra a Cserhátba. Indulás a Nyugatiból vonattal, leszállás Vác alsón, kb. fél 11-re érkeztünk. Tudtam hogy a rövidke napba ilyenkor október elején már nagy távolságok Nem férnek bele, ezért úgy gondoltuk hogy olyan messzire  megyünk el ahonnan még az est beállta előtt visszaérkezünk. Voltam erre talán háromszor egyedül, ami persze közel sem olyan jó mintha ismerőssel minden látott dolgot m... Még több


*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.