Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Sümeg

Blog megtekintése 1 - 4 ennyiből: 4.


Vár-, és templomromok a Balaton-felvidéken
2018/07/17 08:11:41 Küldte: Gejza

Mennél több templomot, vár-, és templomromot járunk be, és mennél többször megyünk el újra egy-egy már jól ismert romterületre, annál több apró megfigyelésre tehetünk szert. Ezekből mondok el most párat, hát ha másokat is érdekel.

A palánkvár[1] kifejezés gyűjtő fogalom. Számos fából és/vagy földből készült erődí... Még többBalaton-felvidéki túranapló 6.
2012/05/19 20:48:48 Küldte: Gejza

Tátika és Sümeg vára.

Ma is korán ébredtem, de jól elszöszmötöltük az időt. Csokit reggelizünk, aztán lebontom a sátrat. A zsákokat megint elrejtjük, úgy indulunk a várba. A bazalt platón 120 hektáros ősbükkös tenyész... Még többOKT Sümeg-Keszthely 2011.június
2011/07/28 21:45:47 Küldte: dalos

    Ez a blog nem az én eszem és kezem munkáját dícséri... Nagyon szerettem volna eme, párommal közös túránkról írni, de alkotói válság-lustaság kombótól sújtottan nem jött össze... Ezt a leírást párom készítette, én csak lektoráltam , és illusztráltam. Nem is baj, mert remek érzés az Ő tollából olvasni, ha fel akarom idézni a közös... Még többOKT Sárvár-Sümeg 2011.03.12.
2011/04/21 18:48:51 Küldte: dalos

    Kapóra jött a nemzeti ünnep miatt háromnaposra nyúlt hétvége, így folytathattam az OKT bejárását. Ezúttal a Sárvár-Sümeg szakasz került terítékre.

 

    Valójában nem Sárváron kezdtem a túrát, megspóroltam magamnak a 7... Még több


*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.