Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Sas-út

Blog megtekintése 1 - 2 ennyiből: 2.


Sas-út esőben.
2011/08/26 22:56:00 Küldte: Gejza

Kegyetlen dolog legszebb álmunkból telefoncsörgésre ébredni. Alig múllott éjfél, még három óra sincs. De egy rossz szavam sem lehet, hisz én  találtam ki! A többiek már gyújtják is a lámpát, teát főznek, s alaposan bekajálnak. Én még lustálkodok. Egyébként sem szeretek teli hassal felfelé menni. Öltözködés, vacakolás. 04.12-kor kilép... Még több



Az előkészületek...
2011/08/22 22:21:50 Küldte: Gejza

Igen kedves barátom, az alábbiakban a történelmi Magyarország Kárpátokkal övezett gerincvonulatának legszebb gyöngyszeméről: a Magas-Tátráról lesz szó. Hajdan sokat jártam oda. A hegymászó igazolvány megszerzésével a jelzett utakon kívül számos mászással keresztbe-kasba csavarogtuk ezt az elvarázsolt mesevilágot.

 

... Még több






*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.