Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Székely-föld

Blog megtekintése 1 - 2 ennyiből: 2.


Okleveleink és a klímaváltozás
2015/09/01 10:58:47 Küldte: Gejza

A koraközépkorról alig tudunk valamit. A régészeti leletek, királyi adománylevelek, vagy a szomszédos birtokosok perlekedéséből fennmaradt írások, bizony csak a jéghegy csúcsai. Aki azonban nyitott szemmel járja az erdőket, érdekes összefüggésekre érezhet rá.

------------------------     &n... Még több



Vox Humana Erdélyi utakon
2010/01/22 00:04:29 Küldte: Gejza

 

Az alábbi írás nem az én tollamból származik  Nekem csak annyi közöm van hozzá, hogy Annikó az általam szervezett és vezetett autóbusz kiránduláson vett részt, s a leírtakkal egyetértek.  Aki járt már Erdélyben támogatni fog. Aki nem, az talán épen ettől kap kedvet hozzá!

Bármely távolságot felölelő, bármely időtartamú külföldi tartózkodás után leltárt készít az ember. Tudatosan vagy tudat alatt rangsorol a lá... Még több






*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.