Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Trekking

Blog megtekintése 1 - 4 ennyiből: 4.


schneeberg
2011/10/26 09:29:04 Küldte: urbanszabo

Eredetileg eszem ágában sem volt felmászni a Schneeberg csúcsára, de miután az előző hétvégére tervezett Júliai-Alpok-beli ferrátázás  –tekintettel a sajnálatos meteorológia realitásokra, szóval hogy 2000 méteren ilyentájt már hó van- elmaradt; szerettem volna valamivel lezárni az idei bakancsos szezont.

Na erre tökéletesen alkalmasnak tűnt a Klosterwap... Még több



Kovival a Júliai Alpokban
2010/07/19 18:42:08 Küldte: urbanszabo
Szóval kalandosan indultunk, annak dacára, hogy drága párom már hajnali 5-re kiszállított a 6 órakor induló vonathoz, állítólag abbéli aggodalmában, hogy lekésem az indulást, szerintem csak meg akart nyugodni, hogy tutira elmegyek, és kipihenhet engem :).  Mondjuk ha mást nem is, azt bizton elérte, hogy Ágota barátnőm soha többé nem fogja velünk pick up-oltatni magát; ő szegény 5 órára az ébredést tervezte eredetileg, és nem az érkezést.  No indokolt... Még több



Grossvenediger trekking
2010/07/05 18:24:59 Küldte: urbanszabo
Rutinos csapat gyülekezett csütörtök este az A38-as hajóval szemközt. Sokan az előző hétvégét a Dolomitokban töltöttük, a hozzá rendelt éjszakai utazással, így aztán a   szakszerűen felszerelkeztünk, ki mackós kispárnával, ki füldugóval, ki pedig tudat módosításra alkalmas, ámde többnyire legális szerekkel, és azzal a biztató tudással, hogy Ausztria mégiscsak órákkal van közelebb, mint Olaszország. Az éjszaki utazásnak a legnagyobb előnye, hog... Még több



dolomit trekking
2010/07/01 18:17:32 Küldte: urbanszabo
Óh Istenem már megint! Ahelyett, hogy otthon ülnék brazil szappan operákat nézve a televíziós készülékben, esetleg lecsót főznék drága páromnak, avagy jó előre gondoskodnék a téli vitamin bevitelről a piacon felelhető gyümölcsök kompótosításával,ahogy az olyan rendes 40 éves háziasított tündérekhez illik, mint én vagyok már megint egy buszon ülök, ami a hegyek közé visz. Ráadásul éjszaka. Hát tényleg sose fogok felnőni??!!
Szerencsére úgy tűnik... Még több






*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.