Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Vöröskő

Blog megtekintése 1 - 2 ennyiből: 2.


A Vöröskő és környére
2016/03/03 21:19:26 Küldte: Talpfaszamlalo

Tavalyi szezonom első túrája a Vöröskő-forráshoz vezetett. Akkor csapadék hiányában sajnos csak a csont száraz kibetonozott forrásnyílást tudtam két másik túratársammal megcsodálni. Arról nem beszélve, hogy az idő szűkössége miatt magát a Vöröskő-sziklát meg sem találtuk, így a tiszta levegőn és a hegyek szépségén túl csak a völgyekben megmaradt havon való átgázolás jelentette az egyetlen élményt.

... Még több



A lusták sportja
2012/09/23 20:41:24 Küldte: Gejza

A teljesítmény túrázás a lusták sportja.  Vagy is, aki nem veszi a fáradtságot, hogy saját magának megtervezze, megszervezze, hogy merre is menjen az erdőbe, az fanyalodik a mások által kiötölt útvonalak végigtrappolására.

Azt gondoltam én már kinőttem ebből, most még is elcsábultam. Valaki hívott kísérjem el, aztán az utol... Még több






*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.