Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Velika

Blog megtekintése 1 - 3 ennyiből: 3.


Csukott szemmel, zsákban ugrálva, hátramenetben...?
2012/04/25 20:53:27 Küldte: pavluxek

A Papuk, Tisovac-Duboka-Lapjak túra képes krónikája

A róka – mint a neve is mutatja – ravasz állat. Hasonló módon következik a címből, hogy már megint a Papukban jártunk. (Egy kedves ismerős kérdezett vissza ekképpen, amikor megtudta, hogy vasárnap a kismilliomodik Papuk-túrára indulunk: „Csukott szemmel, zsákban ugrálva, hátrame... Még többPapuk, Mališćak - Lapjak
2011/03/07 18:32:36 Küldte: pavluxek

„Velika nagy falu, mely mintegy két kilométernyi hosszan fészkelődött be a Veličanka patak szűk völgyébe. A szilva- és diófák sűrű zöldjébe rejtezett házak csak akkor vehetők észre, mikor már a számtalan értől keresztezett útczába ért az ember, s a mikor ott van, akár azt hihetné, hogy valami alpesi völgyben áll. A Sadić, Pliš, Kosovac, Mališćak (727 méter) és a kúpalakú Toplički-hegy meredek falú szűk völgyeket alkotnak, melyeken k... Még több13. Miskó túra 2009. október 17-én
2009/11/07 22:37:39 Küldte: Kitekint

Miško Kranjec muravidéki író születésének 100. évfordulóján tizenharmadik alkalommal szervezett a Lendavai Hegymászó Egyesület gyalogtúrát Velika Polana-tól (Nagypalin, SLO) Lendvára.
Ligeti Lacival, az egyik szervezővel tavaly ősszel Horvátországban a gesztenyefesztiválon ismerkedtem meg, ő hívott bennünket erre a túrára.

Pécsről szom... Még több


*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.