Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Vizitura

Blog megtekintése 1 - 2 ennyiből: 2.


Esztergom-Vác Sárkányhajó Túra
2017/05/30 14:34:54 Küldte: dunai_sarkany

Íme az első blogbejegyzés tőlünk, itt a Túratárson! Ismerkedj meg velünk, és a sárkányhajózással!

Egyesületünk, a Dunai Sárkányok Magyarország egyik legrégebbi, és legnagyobb taglétszámú sárkányhajós egyesülete. (Rólunk a Dunai Sárkányok FB oldalon tudsz bővebben tájékozódni)

Hogy mi is az a sárkányhajó? Egy 12 méter hosszú, kenu típusú hajó, amiben összesen 20 evezős, egymás mellett ülve evez. A sárkányhajó nagy előnye, h... Még többDunaTura
2010/06/23 09:43:29 Küldte: gaalpeter

Junius elejen sikerult elindulnom Alsoorsrol a Turavitorlazok kikotojebol . este ki zsilipeltunk a Siora, 3 het alatt leertunk az Aldunara, most eppen Brailaban jarok, remelem nehany het mulva mar Isztambult, Gorogorszagotis elerjuk.


Eddig balkanian kalandosra sikerult, a Duna hatalmas,a viz meglepoen tiszta.Leertunk a Delta ba, viharos szel szakado eso, szunyogra, melegre szamitottam, de erre nem . Az itteniek szerint sem jellemzo. Bekereckedt... Még több


*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.