Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Vranov

Blog megtekintése 1 - 2 ennyiből: 2.


Csehország, Vranovi tó, SzG3
2011/01/17 19:45:33 Küldte: szalay3

Sziasztok, Gábor vagyok! Most Vranov nad Dyjí-ből utazunk Bitovba. Mind a két végponton egy-egy gyönyörű várkastély található. Viszont most nem autóval utazunk egyik helyről a másikra, hanem hajóval. Vranov nad Dyjínál már elmondtam, hogy a mikrobusszal a városból el lehet menni a kikötőbe (vagy valahol letenni a kocsit és gyalog elmenni oda, mert az egész napi parkolás egy horribilis összeg). Érdemes a menetrendet megnézni, mert nem sok járat megy egy nap, viszo... Még több



Csehország, Vranov nad Dyjí, a kastély, SzG3
2011/01/17 18:59:37 Küldte: szalay3

Sziasztok, Gábor vagyok. Most Dél-Csehországba látogatunk el, Vranov nad Dyjí-be. A község a Dyje folyó partján helyezkedik el. Maga a község nem egy nagy látnivaló, azonban három olyan dolog is van, amiért érdemes ide látogatni: 1. a várkastély, 2. a Vranovi tó, 3. a Dyje Nemzeti Park. Most az elsővel fogunk foglalkozni:
A kastély egy sziklaormon helyezkedik el, igen látvány... Még több






*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.