Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 

2011.05.13-15. Szlovákia, Kis-Fátra, Szurdok, szikla és eső
2012/03/22 10:17:44 Küldte: domi


 A hegyek világa mindenkit elvarázsol. De mit teszel ha esik az eső? Sokan az orrukat ki se dugják ilyenkor, bent a lakásukban gubbasztanak! Na, mi nem ilyenek vagyunk! Ha esik, ha fúj, ha már utaztunk sok száz kilométert nehogy már a szálláson gubbasszunk!

Kis-Fátrában a második napunk reggelén vagyunk.Ébredés után kitekintve az ablakon, köd és eső köszön vissza jó reggellel. Az előző nap megterhelése ott van a combomban, nem kicsi izomlázzal ébredek, de ezzel nem csak én vagyok így. Az első mozdulatok igen fájdalmasak! Vicces látvány, mint a nyolcvan éves vénasszonyok! Még jajgatunk is! Nem hajlik a térdünk, alig bírunk járni, és azt is csak mereven. Viszont egy kis mozgás, sokat javít a mozgás kultúránkon.
Mire összepakoljuk a cuccainkat, megreggelizünk, kicsekkolunk Chata-Vratnából  és bepakolunk a kocsikba, már egész jól funkcionálnak a lábaink. Nosza, irány pár kilométerrel arrébb gurulunk. Terchova mellett egy parkolóban letámasztjuk a verdákat. Ki sem kell szállni a kocsiból, már látjuk ez nem kimondottan ideális kiránduló idő. Esik, úgy istenigazából.
Mi viszont rettenthetetlenek vagyunk, előkerülnek az esőkabátok...

Címkék: Túrakaland Kalandorok Domi Kis Fátra





*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.