Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Fátra

Blog megtekintése 1 - 5 ennyiből: 5.


2011.05.13-15. Szlovákia, Kis-Fátra, Szurdok, szikla és eső
2012/03/22 10:17:44 Küldte: domi


 A hegyek világa mindenkit elvarázsol. De mit teszel ha esik az eső? Sokan az orrukat ki se dugják ilyenkor, bent a lakásukban gubbasztanak! Na, mi nem ilyenek vagyunk! Ha esik, ha fúj, ha már utaztunk sok száz kilométert nehogy már a szálláson gubbasszunk!
Kis-Fátrában... Még több2011.05.13-15. Szlovákia Kis-Fátra
2012/03/17 00:01:47 Küldte: domi

2011.05.13-15. Szlovákia Kis-Fátra
Egész héten igazi májusi, napsütés idő volt,persze hétköznap toltuk a melót, de eljött a hétvége! Nosza, nekünk sem kell több, gondoltunk egy merészet VMárk foglalta a szállást, csapódott hozzánk még öt cimbora, és uccu, péntek délután már a dugóban araszolunk Szlovákia felé. A várost egy óra araszolás után sikerül elhagyni, innentől viszont megállás nélkül megyünk. A célunk Chata-Vratna a Kis-Fátra s... Még többMackós-Fátra
2011/07/05 22:21:38 Küldte: pavluxek

Ami a nyarat illeti, mindenféléről volt szó, csak Fátráról nem. A főprogram azonban idő és pénz hiányában dugába dőlt, a helyette kitalált projekt dettó, én meg ott álltam kilövésre készen, cél nélkül. Ilyenkor aztán rendszerint felbukkan egy megbízható, kedves ismerős, esetemben a régi nagy szerelem: a hatalmas és kifürkészhetetlen, titokzatos és vadregényes Nagy-Fátra.

... Még többA Nagy Fátra visszatér, avagy kde je pes zakopany (hol van a kutya...
2010/11/29 22:16:37 Küldte: pavluxek

Túratársak: Tiger, Dolfi kapitány
 
2009. márciusában (az előző blogbejegyzésemben) a Tigrissel nyélbe ütöttük első közös, hótalpas túránkat, a Nagy-Fátrában. A Kárpátok természetesen hozta a formáját, de mi sem adtuk olcsón a bőrünket; első kirándulásunk mindjárt amolyan túlélőtúrába oltott barátságpróba lett és a... Még többA Nagy Fátra, avagy drágán add az életed!
2010/11/27 21:46:22 Küldte: pavluxek

2009. március idusán Tigrissel és Dolfi kapitánnyal a Nagy-Fátrában jártunk. Hótalpazni mentünk. Az volt az eredeti terv, hogy hajnali háromkor kelek, autóra kapok (Pécsett), s meg sem állok Komáromig, ahol reggel 7 után felveszem a Tigrist (Győrből), majd húzunk tovább Nyitrán, Besztercebányán át Óhegyig, ahonnan még – remélhetőleg – jóval dél előtt indulunk tovább gyalog, a havasokba. 11 km-nyi gyaloglat vár... Még több


*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.