Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 

Turabot
2018/02/10 08:28:27 Küldte: Turabot


Valentin nap utáni hétvégénken Pécs környékére látogatunk. Mivel messze van a fővárostól, ritkán járunk erre, úgy gondoltuk, egész hétvégénket itt töltjük. Megpróbáljuk a lehetetlent: kultúrális és természeti értékeket egyaránt felkeresni ebben a 2 napban. A Mecsek és Pécs adottságai, valamint kultúrája számtalan programot kínál, amiből a teljesség igénye nélkül szemezgetünk. Egyik napunkon a  történelmi, művészeti és gasztronómiai palettából válogatunk, másik napon pedig a Mecsekben túrázunk, felkeresve a környék legszebb látnivalóit. Természetesen csak ízelítőt nyerhetünk a kultúra fővárosából (2010), hiszen felsorolni is nehéz, mi mindent lenne érdemes itt megtekinteni.

A túrára csak szombatra vagy csak vasárnapra is csatlakozhattok (egyéni utazás).

Aki mindkét napon szeretne csatlakozni és velünk egy szálláshelyen tartózkodni, kérem jelentkezzen 2018.02.12-ig (részletek lent)!

Gyere velünk!


Találkozó: 2018.02.17 szombat, 6:30 Campona, Tropicarium felőli bejáratnál lévő parkoló (aki nem Bp-ről érkezik, előzetes egyeztetés alapján Pécsett, a helyszínen)

Utazás: Telekocsi (előzetes egyeztetés alapján)

Étkezés: önellátó, illetve szálláshelytől függően reggeli az árban.
Szállás: falusi turizmus keretein belül vendégházban, vagy nívósabb túristaszállásokon (Gorica vagy Cserkút vagy Pécsvárad vagy Óbánya településen). Ágynemű a végleges szálláshely ismeretében.
Túravezető: Szenczy Ágnes

Címkék: Pécs





*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.