Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Pécs

Blog megtekintése 1 - 3 ennyiből: 3.


Turabot
2018/02/10 08:28:27 Küldte: Turabot

Valentin nap utáni hétvégénken Pécs környékére látogatunk. Mivel messze van a fővárostól, ritkán járunk erre, úgy gondoltuk, egész hétvégénket itt töltjük. Megpróbáljuk a lehetetlent: kultúrális és természeti értékeket egyaránt felkeresni ebben a 2 napban. A Mecsek és Pécs adottságai, valamint kultúrája számtalan programot kínál, amiből a teljesség igénye nélkül szemezgetünk. Egyik napunkon a  törté... Még több



2010. Pünkösd - bringatúra Pécsről
2010/05/27 22:08:39 Küldte: Kitekint

A szokásos postás tavaszi nagytúránkat ezúttal az EKF jegyében Pécsre szerveztem - a vidékiek részére ingyen szállással.
Az első Bringást - Gabi47-et, kivel az OTT-on együtt vezetjük a bringatúrákat - pénteken 3/4 5-kor vártam a vasútállomáson, ahonnan sietve tekertünk a Vasarely múzeum felújítást követő megnyitójára, majd irány a szállás, ahova hamarosan befutott Nagykanizsáról Józsi is, a többiek szombat reggel érkeztek.
Kiosztottam az egyedi g... Még több



2009.01.23 Hegyre fel, avagy Mecseki kilátó-túra a csajokkal
2010/01/24 21:29:53 Küldte: Kitekint


Elsők között neveztünk Pécsett a Tettye étteremben a HEGYRE FEL! Erdei utakon kerékpárral, futva és gyalogosan eseményre. Utánunk folyamatosan érkeztek minden korosztály szabadba vágyó képviselői, néhányan a bringát, mások a kedvenc kutyust hozták magukkal.
Útvonal: Pécs Tettye – Dömörkapu – Misina-tető - Kilátó presszó
Táv: 3,5 km, szint: 300 m 

Az étterem udvarában szállingózó hóesésben gyülekeztünk.... Még több






*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.