Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 

Gerinctúra a Mátrában
2021/08/12 20:09:05 Küldte: Tybee

Gyaloglás a Mátra bércein

Holnap lesz a napja, hogy eljön életem első önálló túrája.A Mátrába megyek Szurdokpüspökiből Mátrakeresztesre.Az ötlet onnan jött,hogy úgy volt Mátrakeresztesen töltünk pár napot a családdal. Tesóm felesége gyermekei az Öreg meg én.Oda kocsival mentünk volna,és az útvonal pont elhalad Szurdokpüspöki előtt, úgy gondoltam, hogy engem ott kiraknak, és megejtem a túrát, ők meg kocsival mennek tovább.De sajnos a dolgok másképp alakultak.De túráról nem akartam lemaradni, így megterveztem az utamat.Alföldi gyerek vagyok a hegyek közül a Mátra van a legközelebb hozzám.A Mátrát mindig is szerettem.Holnap kelhetek hajnalba,hogy az első buszt elérve,átmenjek Szolnokra.Szolnokról tovább vonattal fogok menni.

Címkék: Mátra Szurdokpüspöki Muzsla Mátrakeresztes





Bejegyzések 1 - 2-ig. Összes bejegyzésed: 2

Tybee
2021/08/13 19:54:24

Tisztelt Gejza! :) Köszönöm a lelkesítő szavakat, pont jókor jött :) adott erőt.Mindenképp fogok írni beszámolót,meg pár képet is feltöltök de egy kicsit töltődni kell :) 



Gejza
2021/08/13 11:44:05

Sok sikert az  erdőjáráshoz!

Gondolom, a Muzsla-gerincen mész majd. Szeretem azt az utat, bár lehet, hogy most meleg lesz hozzá. Várjuk a beszámolódat róla!




*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.