Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 

Tervek 2023
2023/06/25 19:24:25 Küldte: Tybee

Tervek

  • Kékes 25
  • Mátrabérc túra
  • Kéktúra folytatása

Kékes 25

Kollégámmal úgy gondoltuk,hogy az elmaradt Decathlon Mátratúra Kékes 25 szakaszát megcsináljuk a Decathlon nélkül.Az útvonal megvan gpx fájlban is meg a térképet is kinyomtattuk a munkahelyen. Csak szállás függvénye az egész.Augusztus 4-i hétvégét néztük ki,mivel azon a hétvégén szabad péntekesek vagyunk.


Mátrabérc Túra

Ez körülbelül 55km- táv a Mátra gerincén teljesítmény túrán is lehet teljesíteni.Én pár évvel ezelőtt elkezdtem Püspökszurdoki felől Mátrakeresztesig mentem.Majd ezt szeretném folytatni tovább igaz én résztávokra bontom továbbra is.


Kéktúra Folytatása

Tavaly Tapolcáig jutottam el,idén onnan folytatom.Szeptember 15-én utazunk le a kollégákkal hárman leszünk.Badacsonytördemicig megyünk.Majd én október 2-től ha minden úgy akarja akkor Tördemictől folytatom tovább,egy hetes kékezés lesz :)

mátra

Címkék: Tervek Mátra Kéktura Mátrabérc





*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.