Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE


Összes Megtekintés: 3582 - Összes Válasz: 0

Bejegyezte: mirabelleblanc 2013/05/30 23:42:54


sziasztok.

mirabelle (19/F) és blanc (19/L) vagyunk, nemrég határoztuk el, hogy világjárók leszünk. szeretnénk megosztani mindent az utunkkal kapcsolatban, nézzétek meg! 


tudom, nagyon amatőrnek tűnik a dolog és igazából az is, főleg tapasztaltabb szemmel nézve. a felkészülésre sajna nem maradt sok időnk, de próbáljuk kihozni a legtöbbet. tudjuk, hogy elég esélytelennek tűnik a dolog, de nem is kérjük, hogy kajáljatok be mindent amit mondunk, csak adjátok meg az esélyt a bizonyításra.  ha minden terv szerint megy, augusztusban indulunk, hónap vége felé. addig is nagyon örülnénk, ha segítenétek minket tapasztalatokkal, tippekkel.


VÍZESÉSEN FELFELÉ


2024/04/18



*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.