Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE


Összes Megtekintés: 3947 - Összes Válasz: 0

Bejegyezte: Cserkesz 2014/03/02 21:02:07


Sziasztok!

Kedves TT ismerősök a segítségeteket szeretném kérni!

2014. március 1.-én szombaton Budakalászon vagy a Pilisborosjenőről induló Fehér-hegyet megkerülő (Kék - Kék kereszt - Zöld (+ Mária út) útszakaszon és Csobánka közötti útvonalon vagy annak közelében, esetleg az Oszolyon elveszítettem egy barna bőr pénztárcát benne 5-6 ezer forinttal és az összes személyes iratommal. Szem ig., jogsi, TAJ és adó kártya, bankkártyák, lakcímkártya.

A legvalószínűbb hely az együtt haladó Zöld jelzés és Máriaút valamint a Pilisborosjenő és Csobánka közötti kerékpáros út találkozásánál, ahol a bicajos út jobb oldalán, az úttól kb 10 m beljebb az erdő szélén megálltunk kajálni!

Ennek a helynek a körülbelüli GPS adatai  47°37'25.98"É,  18°58'15.92"K

Ha valami infóhoz juttok vagy kaptok valami fülest ezzel kapcsolatban legyetek szivesek értesíteni itt a TT -n üzenetben vagy a +36 20 5703734 tel.számon vagy a czir.atti@gmail.com email címen.

Előre is köszönöm!

Attila (Cserkesz)

2024/04/25



*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.