Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE


Összes Megtekintés: 4244 - Összes Válasz: 0

Bejegyezte: CsicsVera 2015/08/20 09:03:07


 SZERVUSZTOK!

Szóval "kacsa" a lenti első hír a Mars bolygó szabadszemmel történő láthatásáról. Itt a link elérhetőség a valós tényekrő.

http://www.csillagaszat.hu/hirek/asztroblog/nincs-foldkozelben-a-mars-3/

Mivel nem jöttem rá, hogyan kell a bejegyzést törölni, így a módosítást tettem.


Szóval: érdekes és egyszeri a lehetőség!!!
Augusztus 27-én, 00,30 órakor nézzetek fel az éjszakai égboltra.

Ezen az éjszakán a Mars bolygó mindössze 34,65 ezer mérföldre fog elhaladni  Földtől. Szabad szemmel a bolygó úgy fog látszani, mint a telihold.látvány olyan lesz, mintha két hold lenne fölöttünk! Legközelebb az ilyen jelenség, amikor a Mars ennyire meg fogja közelíteni a Földet, csak 2287. évben várható.

Üdv., Vera

--------------------------------------------------------------
Sose hanyagold azt az embert, ki irántad érdeklődik s őszintén szeret, mert egy napon majd azt veszed észre, hogy amíg te kavicsot szedtél... elvesztettél egy gyémántot ...
2024/07/20*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.