Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE


Összes Megtekintés: 3196 - Összes Válasz: 0

Bejegyezte: Charlyboy 2019/03/14 06:58:42Örömmel értesítem Önöket, hogy 2019. -ben is közlekedik Szentendre és Dömörkapu között a 868 -as Volánbusz járat a nyári időszámítás alatt szabad napokon és ünnepnapokon úgynevezett igényvezérelt menetrend alapján. A busz csak akkor közlekedik, ha az indulása előtt 10 perccel legalább egy darab menetjegyet eladtak a Volánbusz ZRt pénztárában ( Újpest - Városkapu, Árpád-híd, Szentendrei aut. áll. stb.) A busz Szentendre, aut állomásról 9: 10 -kor indul és Lajosforrás elágazásnál is megáll leszállási szándék esetén! A délutáni párja 17: 25 -kor indul Dömörkapuról és Lajosforrás elágazásnál is megáll a busz, ha van felszálló! Erre a délutáni járatra reggel is meg lehet venni a jegyet elővételben!

Menetrend:

Ezúton hívom fel a figyelmet, hogy 8: 35 kor, az ugyanekkor induló 880 -as számjelzésű esztergomi járatot mentesítendő, egy másik buszt is indítanak Újpest - Városkapuról Szentendrére, Tahitótfaluba, Surányba 893 / 5 járatszámmal V. 04-től IX. 29-ig szabad- és munkaszüneti napokon. Evvel a járattal el lehet érni a 9: 05 -kor Pilisszentlászlóra és a 9: 10 -kor Dömörkapura induló buszokat!!!

--------------------------------------------------------------
Kalandorok ne kíméljenek!
2024/06/13*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.