Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE


Összes Megtekintés: 3818 - Összes Válasz: 0

Bejegyezte: Charlyboy 2011/09/15 16:16:54


 

A MÁV-START Zrt. és a GySEV Zrt. a 2011. évben (a tavalyi évhez hasonlóan) a következő kedvezményekkel csatlakozott a programsorozathoz:

- 2011. szeptember 16-22. között díjmentes a kerékpárszállítás minden olyan járaton, melyen megengedett a kerékpárok szállítása. A kedvezmény díjmentes kerékpárjegy váltásával vehető igénybe.

- 2011. szeptember 17-18-án az Andrássy Korzón megrendezésre kerülő Autómentes Hétvégén találkozhatnak velünk, ahol színes programokkal várunk minden érdeklődőt: hajtányozás, gyerek játszósarok, pecsétgyűjtő játék sok nyereménnyel, kvíz Badár Sándorral, kuponfüzet számos kedvezményes ajánlattal. Látogasson el családjával a MÁV Csoport kiállítói területére!

Az Európai Mobilitási Héten, szeptember 17-én Rákoshegyen "Tisztán robogjunk" kampányunk keretében kocsitisztítási bemutatót tartunk, ahol az érdeklődők megtekinthetik a graffiti eltávolítás folyamatát. A XVII. kerület központjából gumikerekű kisvonat közlekedik a rákoshegyi vasútállomásra.

- 2011. szeptember 22-én, az Európai Autómentes Napon újra meghirdetik a vasúttársaságok a „Forgalmival a vasúton!” akciót. Ennek keretében ezen a napon a forgalmijukat felmutató utasok ingyenesen utazhatnak járatainkon. A kedvezmény igénybe vételéhez regisztrációs jegyet sem kell váltani, elég az autó tulajdonosának vagy üzemben tartójának (nem céges autóhoz tartozó) forgalmi engedélyének felmutatása. A feláras vonatok a hely- és pótjegy megváltása esetén vehetők igénybe.

Az Európai Autómentes Naphoz több város is csatlakozik. A szegedi, a tatabányai és a székesfehérvári rendezvényeken további programokkal, játékokkal várjuk.

A rendezvényről további információk a következő oldalakon találhatók.

http://www.mobilityweek.eu/

http://www.mobilitasihetbudapest.hu/index.php





--------------------------------------------------------------
Kalandorok ne kíméljenek!
2024/03/19



*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.