Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: és

Blog megtekintése 111 - 115 ennyiből: 131.
<< Első  < Előző | Oldal:  21 | 22 | 23 | 24 | 25 | Következő >  Utolsó >>

3+2 nap Szlovénia
2010/11/30 16:58:46 Küldte: Maty

A vonat oda-vissza-csereberélése után (többszöri mozdonycsere és vágányfelújítás miatti pótlóbusz – bringával!) éjjel 11 felé értünk Ljubljanába.  A fővárosból szinte semmit sem láttunk, igyekeztünk fölfelé, északnak. Egy hangulatos erdőfontban vertünk sátrat – a sok szemét tanúsága szerint nem elsőként a történelemben. Kranj mellől reggel indultunk tovább. Bár volt szó arról is, hogy rögvest Jezerskóig mászunk a... Még többSopron-Fraknó-Gloggnitz
2010/11/30 01:46:54 Küldte: Maty

Hazaértünk a nyaralgatásból, túléltük. Nagyon szép és jó volt! Első nap (július 10-én) még üzembe kellett helyezni az új bringámat, úgyhogy épp csak a leutazásra maradt időnk. Mivel a kempinget nem értük el (nem vették föl a telefont), így nem kockáztattunk: egy panzióban szálltunk meg. Jó döntés volt, mert a hátizsákunkat otthagyhattuk, amíg Ausztriában voltuk. Másnap 9-kor elindultunk megkerülni a Fertőt. Mivel arrafelé még sosem kerekeztünk, nem tu... Még többKékesi utórezgések, 2010. VIII. 15.
2010/11/30 01:37:29 Küldte: Maty

Vasárnap jónéhány KSI-s kollégával együtt én, az áruló (röviden: akikkel hegyet szoktunk mászni, most egyesületté alakultunk, és hogy legyen aktivitásunk, a Csellengés színeiben neveztem) is ott voltam a csúcson. Köszönet Gyuri bácsinak a lehetőségért!
Hajnali 8 órakor ott toporogtunk a Faház előtt. Végre egyszer eljutottam oda, hogy felkészülten indultam el egy versenyen. Nem zabáltam halálra magam előző éjjel, időben lefeküdtem, reggel betoltam a na... Még többTéli túra – vajon a Salabasina-árokban?
2010/11/30 01:29:01 Küldte: Maty

Ahogy ígértem, megéneklem a vasárnapi túránk eseményeit – mert végül lett túra. A dolog azért volt kétséges, mert a pénteki falmászás után (igen, még mindig függő vagyok, már bérletet is vettem) a körülmények kicsit megváltoztak. Nem estem le (vagyis igen, de Józsi megtartott), és semmi tragikus nem történt – csak épp esett az eső, amikor kijöttünk a pókosoktól. Esőben pedig a munkahelyen hagyott bringákért átsétálni sem... Még többKristályrózsák és guanó
2010/11/29 19:18:40 Küldte: Maty

Elöljáróban annyit, hogy az előbbivel végül nem is találkoztunk, csak a túravezetőnk mesélt róla. Most pedig következzen az idei utolsó belföldi csellengésről írt beszámolóm, amelyet remélhetőleg vasárnap egy újabb követ majd, rácáfolva a mondat első felére.

Novemberig tartó hosszú, de hideg nyarunk egyik esős vasárnap délutánján (miért mindig vasárnap zuhog?), hogy természetszomjamat enyhítsem, belela... Még több<< Első  < Előző | Oldal:  21 | 22 | 23 | 24 | 25 | Következő >  Utolsó >>*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.