Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Dolomitok

Blog megtekintése 6 - 10 ennyiből: 15.
<< Első  < Előző | Oldal:  1 | 2 | 3 | Következő >  Utolsó >>

Egy csaj három pasival, és a mélyhangú, fehér vízimadarak...
2011/10/11 15:02:53 Küldte: Gejza

 Mentek az ugratások, s az állandó élcelődés még jobban feldobta a hangulatot. Társaimból pedig dőlt a hülyeség. Volt, akinek mindenről ugyan az jutott az eszébe. Mert a patak mellett víziringyó énekelt, s a sziklákon paráznabillegető egyensúlyozott. A szikla pedig nem penészes, hanem péniszes volt…  No de kezdjük az elején!

... Még több



ferráta a dolomitokban
2011/08/14 18:57:38 Küldte: urbanszabo

Nem kevés izgalommal indultam újra a Dolomitokba, lévén, hogy Ákos egy különösen gyenge pillanatomban rábeszélt; a szokásos gyalogtúrázás helyett a ferrátát válasszam, és ne elégedjek meg a sziklafalak fényképezésével, és a szorgos „hűházással” amikor elszánt embereket látok lógni rajtuk.

Párszor voltam már ferrátázni, de kapcsolatom a műfajjal lega... Még több



Dolomitok 2 - Cristallo és Tofana
2010/10/21 14:19:29 Küldte: Viane



Dolomitok 2. (Olaszország)
Cristallo, Tofana di Rozes
2010.08.27-28.
Cortina fantasztikus hely, különösen, amikor végre szétoszlanak a felhők, és ragyogó napsütésben mutatják meg végre magukat a fenséges ormok. Ennél csak egy esetben lehet szebb, amikor az idilli képet sötétkék, kontrasztos fellegek keretezik. Ilyen időben is láttuk a következő napokon, meg ködös, felhős, esősben is, de egy biztos, ez a legszebb hely, ahol valaha jártam. Két n... Még több



Monte Paterno via ferrata
2010/08/12 17:11:00 Küldte: utazom



UTAZOM.COM // ÉLMÉNYEK A MAGASBÓL // MONTE PATERNO-EGY TÖRTÉNELMI VIA FERRATA A DOLOMITOKBAN

A Dolomitok számtalan gyönyörű túrát s hegymászóélményt kínál az ide utazóknak. Egy emblematikus túra a sok közül: a Monte Paterno, vagy Paternkofel megmászása. Könnyű, szép kilátást ígér ez a kaland.  A Természet egyik legszebb bizonyítékára arról, hogy létezik teremtő értelem. Ugyanis a Tre Cime di Lavaredo hármas sziklatornyának kialakulá... Még több



dolomit trekking
2010/07/01 18:17:32 Küldte: urbanszabo
Óh Istenem már megint! Ahelyett, hogy otthon ülnék brazil szappan operákat nézve a televíziós készülékben, esetleg lecsót főznék drága páromnak, avagy jó előre gondoskodnék a téli vitamin bevitelről a piacon felelhető gyümölcsök kompótosításával,ahogy az olyan rendes 40 éves háziasított tündérekhez illik, mint én vagyok már megint egy buszon ülök, ami a hegyek közé visz. Ráadásul éjszaka. Hát tényleg sose fogok felnőni??!!
Szerencsére úgy tűnik... Még több



<< Első  < Előző | Oldal:  1 | 2 | 3 | Következő >  Utolsó >>



*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.