| 

|  |  
		| 

| 

| Összes Megtekintés: 6200 - Összes Válasz: 3 |  

|   
 | 

| Bejegyezte: Aliz81  2014/04/24 17:41:22 |  |  

Sziasztok 
 olyanok tarsasagat keresnem akik Gyor moson sopron megyeben turaznanak. szivesen utazom is ha kell. sajnos egyedul vagyok 2 honapja koltoztem ide. nem tudon hol lehetne turazokat megismerni. segitsegeteket elore is koszonom. Aliz |  

|   

| 

| Bejegyezte: Joci981 - 2014/05/04 12:39:16 |  |  

| 
 | Aliz81 írta: 
    			Sziasztok 
 olyanok tarsasagat keresnem akik Gyor moson sopron megyeben turaznanak. szivesen utazom is ha kell. sajnos egyedul vagyok 2 honapja koltoztem ide. nem tudon hol lehetne turazokat megismerni. segitsegeteket elore is koszonom. Aliz 
    			 |  Szia Én teljesen új vagyok itt, de szívesen mennék túrázni, ha gondolod. Pontosan honnan jönnél, és merre szeretnél túrázni? Üdv, Joci
 |  
        | A lap tetejére |  

|   

| 

| Bejegyezte: ketkek - 2014/05/05 21:45:58 |  |  

Szia!...ha gondolod jöhetsz velünk...járok Ausztriába is, és győri vagyok... ketkek |  
        | A lap tetejére |  

|   

| 

| Bejegyezte: Aliz81 - 2014/10/05 14:42:09 |  |  

Szia! 
 Köszönöm a  felajánlást, de visszaköltöztem Kalocsára. Így már sajnos  nem aktuális.
 |  
        | A lap tetejére |  

|  |  

| 

| *** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal *** 
 Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz.
Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.

|  |  |