|
Összes Megtekintés: 4366 - Összes Válasz: 5 |
|
Bejegyezte: Picki88 2014/11/14 22:02:15 |
|
Sziasztok! Nem vagyok előfizető tag, így a túratárs kereső menüpontot sem tudom használni, de szeretnék közösen megbeszélt több napos túrákon részt venni valakivel, vagy valakikkel. Első sorban Hajdú-bihari emberkéket keresek, mert én debreceni vagyok, így a túra kiinduló pontja is ez lenne (a költségek alacsonyan tartása végett):) így az esetleges szállás is a szabad ég alatt lenne, vagy valami extrém olcsó helyen (tavasszal, vagy nyáron). Közlekedési eszköz: gyalog, vagy bicikli. Uticél: a környező erdőktől, a Bihar hegységig bármi lehet közös megeggyezés alapján. Lényeg, hogy egy 2-vagy több fős csapat összejöjjön akikkel lehet menni erdőn- mezőn keresztül
Üdv: Niki
|
|
Bejegyezte: Picki88 - 2014/11/14 22:05:25 |
|
Csak most látom, hogy nem a legjobb rovatba tettem a szöveget Bocs!
|
A lap tetejére |
|
Helló :) Pont ilyen társat,társakat keresek én is :) Csak az a baj hogy én borsod megyei vagyok
|
A lap tetejére |
|
Bejegyezte: Picki88 - 2014/11/20 20:01:23 |
|
Szia! Legalább nem az ország másik felén vagy:) Szóval, ha van ötleted, akkor oszd meg! :)
|
A lap tetejére |
|
Bejegyezte: Picki88 - 2014/11/20 20:09:12 |
|
Általában hétvégenként este (kb. 8:00-tól) a chat-en vagyok, szóval ott is meg lehet beszélni:)
|
A lap tetejére |
|
|
*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***
Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz.
Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.
|
|
|