|
Összes Megtekintés: 5723 - Összes Válasz: 2 |
|
Bejegyezte: SomodyG 2016/03/25 18:12:00 |
|
Teljesen új 3 évszakos szintetikus töltetű North Face Aleutian hálózsák eladó. tömeg: 1634 gramm hőtartomány: komfort: -3 C, limit: -9 C hossz: 183 cm, bal zippzáras (jobbkezeseknek)
Karácsonyra kaptam, de pehelyzsákra fogom cserélni. Ára: 20 000.- (a bolti ára 30 000.-) Érdeklődni a gabor.somody@gmail.com címen lehet. Képet tudok küldeni. Budapesten tudom átadni. "Kiemelkedő tömeg-hőszigetelés aránnyal bíró, kényelmes hálózsák, amely teljesen körbenyitható cipzár kialakításának köszönhetően akár meleg takaróként is használható. Harminc százalékban újrahasznosított, környerzetbarát, szintetikus Heatseeker™ ECO bélése akkor ia megtartja a meleget, ha kissé nedves lesz. Tökéletes választás kora tavaszi és késő őszi használatra de kemény téli hidegek esetében is megállja a helyét. Beépített hőgallérja jó hőtartó képességű, ezáltal növeli a komfortérzetet. - szélesített, komfortos múmia szabás
- kopásálló erős külső héj
- Heatseeker™ ECO töltőanyag
- cipzáras értéktartó zseb
- teljes hosszában nyitható cipzár kialakítás
- hőszigetelt cipzártakaró
- beépített hőgallér
- vállrésznél nyitható oldalsó rövid cipzár
- tárolózsák
|
|
Bejegyezte: moni - 2016/04/08 12:51:01 |
|
Kedves Gábor! Megvan még ez a hálózsák? Extra magas kb. 190 cm emberre elég hosszú lehet? Ha igen, ki lehet próbálni?
Köszönöm Benyhe Mónika
|
SomodyG írta:
Teljesen új 3 évszakos szintetikus töltetű North Face Aleutian hálózsák eladó. Tömeg: 1634 gramm, hőtartomány: komfort: -1 C, limit: -7 C Karácsonyra kaptam, de pehelyzsákra fogom cserélni. Ára: 20 000.- (a bolti ára 30 000.-) Érdeklődni a gabor.somody@gmail.com címen lehet. Képet tudok küldeni. Budapesten tudom átadni. "Kiemelkedő tömeg-hőszigetelés aránnyal bíró, kényelmes hálózsák, amely teljesen körbenyitható cipzár kialakításának köszönhetően akár meleg takaróként is használható. Harminc százalékban újrahasznosított, környerzetbarát, szintetikus Heatseeker™ ECO bélése akkor ia megtartja a meleget, ha kissé nedves lesz. Tökéletes választás kora tavaszi és késő őszi használatra de kemény téli hidegek esetében is megállja a helyét. Beépített hőgallérja jó hőtartó képességű, ezáltal növeli a komfortérzetet. - szélesített, komfortos múmia szabás
- beépített hőgallér
- tárolózsák
|
|
A lap tetejére |
|
Bejegyezte: SomodyG - 2016/04/08 12:53:42 |
|
Szia Móni
a zsák normál hosszúságú (183 cm) tehát valószínűleg rövid lenne neki.
Egyébként minden további nélkül kipróbálható.
Gábor Kedves Gábor! Megvan még ez a hálózsák? Extra magas kb. 190 cm emberre elég hosszú lehet? Ha igen, ki lehet próbálni?
Köszönöm Benyhe Mónika
|
SomodyG írta:
Teljesen új 3 évszakos szintetikus töltetű North Face Aleutian hálózsák eladó. Tömeg: 1634 gramm, hőtartomány: komfort: -1 C, limit: -7 C Karácsonyra kaptam, de pehelyzsákra fogom cserélni. Ára: 20 000.- (a bolti ára 30 000.-) Érdeklődni a gabor.somody@gmail.com címen lehet. Képet tudok küldeni. Budapesten tudom átadni. "Kiemelkedő tömeg-hőszigetelés aránnyal bíró, kényelmes hálózsák, amely teljesen körbenyitható cipzár kialakításának köszönhetően akár meleg takaróként is használható. Harminc százalékban újrahasznosított, környerzetbarát, szintetikus Heatseeker™ ECO bélése akkor ia megtartja a meleget, ha kissé nedves lesz. Tökéletes választás kora tavaszi és késő őszi használatra de kemény téli hidegek esetében is megállja a helyét. Beépített hőgallérja jó hőtartó képességű, ezáltal növeli a komfortérzetet. - szélesített, komfortos múmia szabás
- beépített hőgallér
- tárolózsák
|
[/quote]
|
A lap tetejére |
|
|
*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***
Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz.
Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.
|
|
|