Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE


Összes Megtekintés: 5165 - Összes Válasz: 1

Bejegyezte: Kari1981 2016/06/11 20:58:50


Sziasztok!35 éves vagyok Sopronból.Epilepsziás vagyok , szeretnék személyesen ismerkedni, mozgással egybekötve.Nemcsak túra de egy kevés futás is szóba jöhet.Leginkább környékbelieket keresnék, de bárkivel ismerkednék ezen az oldalon, aki tud segíteni.Köszönöm megértéseteket és várom válaszotokat.





Bejegyezte: CsicsVera - 2016/06/13 09:32:16


Szia!

Távol lakom Soprontól és nem is a Te korosztályod vagyok - ezért egyértelmű, hogy nem az én ismeretségemet várod, ami rendjén is van, de pár dolgot mondanék az oldalról.

Szóval, ez az oldal még mindig inkább kiránduló, túrázó partner, csoport keresést szolgálja (hál' Isten), bár egyre többen vannak, aki a társkeresésre is használják.

Több lehetőséged lenne (a fórumon kívül), ha egy-egy könnyebb túrát választanál magadnak (10km, legfeljebb 15km-t, max. 3 km/óra átlagosat) vagy városnéző, ill. madárleses, stb... programokra jelentkeznél. Természetesen, ha nagyobb fizikai terhelést bírsz, bátran jelentkezz erősebb túrákra. Kétlem, hogy itt bárki futó partnert "keresne". futással egybekötött túrákat a TTT, azaz a Teljesítmény turákon találhatsz... - ők igen ritkán (vagy inkább soha) hirdetnek itt, bár van egy-két egyesület is aki fel-fel tesz túraprogramot, köztük teljesítmény túrát is - bár azok inkább edzettebbeknek vannak.

A túravezetőkkel le tudod levelezni, mi az amit elvár a csapattagtól. Ez a legkönnyebb út (szerintem) a társaság és a mozgás "megszerzéséhez".

Sok sikert, üdv. Vera






--------------------------------------------------------------
Sose hanyagold azt az embert, ki irántad érdeklődik s őszintén szeret, mert egy napon majd azt veszed észre, hogy amíg te kavicsot szedtél... elvesztettél egy gyémántot ...
A lap tetejére
2024/04/25



*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.