Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE


Összes Megtekintés: 7982 - Összes Válasz: 5

Bejegyezte: gm81 2018/01/01 22:09:26


Sziasztok!

Teljesen új vagyok itt, körbenéztem és nem tudom, mennyire él az oldal, de próbát teszek: 

Olyan embereket keresek, akik szívesen csatlakoznának 25-50km távon hozzám. Elsősorban Bp környéki túrákra gondoltam, de egy-egy vidéki (pl. Mátra) is belefér. Mások által szervezett teljesítménytúrákra mennék, de néha mehetünk saját fejünk után is. A terep nehézségétől és a távtól függően 4,5-5,5 km/h sebességgel szoktam haladni, de próbálok alkalmazkodni, ha te kicsit más tempóban mész (kb. 3-6km/h közt). Futni nem nagyon szoktam, nem is szeretnék. A természet szépségéért szívesen megállok bárhol, de nem minden bokornál azért :). 

Logisztikát tekintve van autóm, jogsim, szóval ez a része nem gond. 

Nem párt szeretnék keresni túrázásnak álcázva, szóval nem kötném meg a nemet és a korosztályt is csak a közös beszédtémák miatt (mondjuk legyen 25-45 év közt). Előny, ha nem cigizel, ha lehet veled beszélgetni, de ez úgyis a gyakorlatban derül majd ki igazán. Szívesen megismerek új embereket és ha barátság lesz belőle, még jobb. 

Ha magadra ismertél, jelezz valahogy!

Köszönöm!





Bejegyezte: ildike83 - 2018/01/03 07:29:57


Szia!

Szerintem nem haldoklik az oldal, de én azt javaslom, hogy ha valahova szeretnél menni túrázni, akkor írd ki a túraesemények közé vagy Te is tudsz túrákhoz csatlakozni. A túranaptáron belül hónapra-, napra lebontva látod a túrákat. Télen kevesebb túra szerveződik itt, de tavasszal be szokott indulni.

A magam nevében beszélek, de szerintem általában úgy működik, hogy az eseményeket nézik meg az emberek. Oda ki tudsz mindent írni a túrával kapcsolatban, sőt még azt is, hogy milyen korosztállyal mennél 

Túrákban és túratársakban gazdag Új Évet kívánok! 









--------------------------------------------------------------
A lelkeket semmi sem hozhatja könnyebben közelebb egymáshoz, mint a természet szépségeiben való együttes gyönyörködés.
A lap tetejére




Bejegyezte: gm81 - 2018/01/03 07:33:41


Nagyon köszönöm a segítségedet! Az volt az alapgondolat, hogy nem egy konkrét túrára keresek túratársat, hanem úgy általában. De igazad lehet, egy túrához kötődően jobban meg lehet találni talán és aztán majd adódik a többi.

Köszönöm!

A lap tetejére




Bejegyezte: juditedit - 2018/02/15 14:36:22


Szia !

Judit vagyok!

Nekem is hasonló gondolataim vannak a túrázással kapcsolatban. Azért is keresek társakat, mert a tervezés, tájékozódás nem az erősségem.

A lapon meghírdetett túrák közül most számomra egyik sem jó. Viszont nagyon szeretnék kimozdulni.Bírom a gyaloglást, edzett vagyok. Nekem is van kocsim. Tudok, szeretek vezetni.

Szívesen csatlakoznék hozzád.

üdv:J

A lap tetejére




Bejegyezte: ideoda - 2018/03/16 10:17:56


Szia!

Találtál azóta valakit? Egy Börzsönyt mehetnénk együtt valamikor.


A lap tetejére




Bejegyezte: Mariann227 - 2018/06/20 14:10:13


Szia! Ha szerveződik itt, Budapest környékén vmi, én is szívesen csatlakoznék. Távolabb is, de nekem sajnos nincs autóm. Így betársulnék, ha mégy/mentek. Viszont inkább rövidebb, 20-25km-re. Persze terep függő. Szép napot Neked! Mariann

A lap tetejére
2024/03/29



*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.