Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE


Összes Megtekintés: 2294 - Összes Válasz: 2

Bejegyezte: klarissza59 2021/12/15 15:07:39


Van itt valaki Pécsről, Baranya megyéből? Ezen a környéken is van túra, amihez lehetne csatlakozni?

Szívesen csatlakoznék.62 éves nő vagyok.





Bejegyezte: seabiscuit - 2022/01/05 02:09:10


Szia!

Nem tudom válaszolt-e valaki a kérdésedre. Én csongárd megyei vagyok és a Mecsekbe járok túrázni, ott találtam egy nagyon jó kis csapatot. A Facebookon keresd a HOTE Túristaegyesület oldalát, ez egy Hosszúhetényi nagyon jó túravezetővel rendelkező csapat, most jan. 8-án is lesz egy túrájuk, amire én is megyek :) vagy van https://www.baranyatermeszetbarat.hu/index.php/naptar#year=2022&month=1&day=5&view=month itt minden baranyamegyei túrista egyesület túráit megtalálod. 


Üdv.

Erika

A lap tetejére




Bejegyezte: klarissza59 - 2022/01/08 20:23:16


Rajtad kívül nem válaszolt senki. Köszönöm válaszodat, amit írtál ismerem. Sajnos én nem tudok velük menni, nekem kicsit hosszúak, túl tempósak azok a túrák. Azért sikerült nekem megfelelő csoportokat találnom.

Üdv. Klára

A lap tetejére
2024/03/29



*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.