Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE


Összes Megtekintés: 4802 - Összes Válasz: 5

Bejegyezte: Cinka 2012/08/03 12:03:09


Kedves Moderátorok!

Már vagy fél éve is rákérdeztem tisztelettel, hogy mi alapján töröltök fényképeket profilokból. Akkor sem kaptam választ, és most is eltűnt egy kedves képem. Szóljatok, ha már sok van a galériámban, szóljatok, ha nem kellene használni a profilomat, de nem értem, hogy túrázós képeim miért párolognak el szó nélkül az oldalról. Nekem jólesne, ha a profilomon az lenne, amit szeretnék megmutatni a túraélményeimből, de ha ezt következetlenül írjátok felül, akkor nem maradok nagy örömmel sokáig...

Kis csapatunkban viccesen szokott elhangzani, hogy nem baj, ha elvesztünk egy-két túratársat, több ezren vannak még az oldalon...

Örülnék, ha most kapnék választ is.

További örömteli közösségépítést kívánok :-)

Cinka





--------------------------------------------------------------
Ha mindig azt teszed, amit eddig is tettél, akkor mindig azt kapod, amit eddig is kaptál.




Bejegyezte: Nora - 2012/08/07 14:52:11


egy fotóm repült nekem is :(

Valóban művészileg nem volt tökéletes, akár gyengének is nevezhetjük. Nem fotóversenyre akartam vele készülni, hanem a túránk egy lényeges pillanatát örökítettem meg. Mindannyian akik ott voltunk, akkor láttunk először folyami rákot a természetben.
Ő a víz alatt üldögélt egy gyökéren, a gépem pedig a levegőben volt. Ez már csak ilyen, az a fránya fénytörés meg tükröződés....... De tökéletesen felismerhető volt a rák.
Egy túraemlék- képpel lettünk szegényebbek és egy cenzori tapasztalattal "gazdagabbak"

túl jól nem esett:

Nóra

A lap tetejére




Bejegyezte: Moderator - 2012/08/10 15:36:16


Sziasztok, orulok hogy felvetodott ez a kerdes.

Tobben is jeleztek mar a problemat az evek soran, hogy nem minden kep marad fenn a galeriaban.

Mas turatarsak azt jeleztek, hogy miert hagyunk fent minden - nem kifejezetten turas kepet, vagy gyengebb minosegu - fotot es hogy ezekkel felhigul a galeria.

Nem celunk senkit sem megbantani egy-egy kep eltavolitasaval. Csupan a 2 allaspont kozott probalunk meg egy kozeputat megtalalni, ami egy ilyen szines kozosseg eseteben nem konnyu feladat.

Regebben ezert hoztuk letre a kepfeltoltesi utmutatot:
http://www.turatars.com/kepfeltoltes

A kepfeltoltes utan a rendszer jelzi nektek, hogy a feltoltott kepet megvizsgaljuk es a relevanciaja es minosege alapjan marad a galeriaban vagy toroljuk. 

Tudom, hogy bizonyos fotok kedvesek szamotokra es rosszul esik ha "eltunnek". Az elmult idoszakban viszont bizonyara eszrevettetek ti is, hogy tobb epuletfoto, es egyeb, nem teljesen a turazas temakorebe tartozo foto is fennmaradt a galeriaban. Tehat probalunk mi is rugalmasabbak lenni ebben a temaban.  Azt is tudjuk hogy nem mindenki fotomuvesz es hogy 1-1 tura kozben - netan sietve - keszitett kep  (ha nem is legjobban sikerult) fontos szamotokra.

Persze akar hagyhatnank erintetlenul is a galeriat, viszont akkor a masik tabor irna egy forumbejegyzest "Miert nem parolognak el bizonyos kepek" cimmel. :)

Jo turazast, fotozast, es tovabbra is varjuk a fotoitokat.

A lap tetejére




Bejegyezte: Cinka - 2012/08/10 21:55:20


Köszönöm, hogy most válaszoltál. Tőlem túrázós képek tűntek el. A legújabb pedig egy vitorlázó gépről készült. Nekem meghatározó élmény volt. Meg akartam osztani veletek.

Azt pedig nem értem, hogy miért zavar bárkit is a VAN - vagyis az, hogy mások galériájában milyen túrafotó VAN, kinek és miért csípi a szemét, ha felőletek beleférne a méretekbe? Érdemes keserű szájízeket okozni azért, mert vannak, akik szívesebben kritizálják mások életét, mint hogy a magukét csipkéznék élménydúsabbra?

Mégegyszer köszönöm a választ, esetemben nem tudom értelmezni, és nincs kedvem több képet feltölteni. Inkább lemegyek a gépről :-)





--------------------------------------------------------------
Ha mindig azt teszed, amit eddig is tettél, akkor mindig azt kapod, amit eddig is kaptál.
A lap tetejére




Bejegyezte: Moderator - 2012/08/11 01:57:31


A Turatars galeriaja egy kozos nagy galeria. Sokan neznek fel naponta a friss fenykepekert. A fotok nem csak a profil oldalon jelennek meg hanem a nagy kozos galeriaban is. Igy mindenkinek erdeke, hogy az elvezheto es relevans maradjon valamilyen szinten.

Masreszt, ha nem alkalmaznank valamilyen szuresi elvet, tele lenne a galeria sportolos, utasszallito repulos, templomos, varosnezos, tengerpartos, motoros es egyeb mas temaju, kulonbozo rendezvenyeken keszult fotokkal. (Pl technikai sportok stb.) Ezeket csak korlatozottan tudjuk elfogadni.

Ha nem foglalkoznank a galeria tartalmaval - ami egyebkent nem tul konnyu feladat, hiszen nekunk kell igazodni tobb szaz / ezer ember igenyeihez es mi tartjuk a hatunkat jelen esetben is - idovel elveszitene a lenyeget / szepseget. 

Termeszetesen az is ertheto hogy mindenki szamara fontosak a sajat elmenyei, viszont ez egy turaval kapcsolatos tematikus oldal, igy a fenykepeket a jovoben is kenytelenek vagyunk valamilyen szinten ezen a szuron keresztul vizsgalni.

Ti abban tudtok segiteni, hogy a kepfeltoltesi utmutato alapjan toltitek fel a kepeket. Biztosan sok olyan fototok van meg ami megfelel az abban leirtaknak. Igy a galeria is szorakoztato es szep lesz. Koszi a megertest.

A lap tetejére




Bejegyezte: Hlavy - 2013/06/13 17:14:55


Néha olyan egyszerűnek tűnik a megoldás, hogy nem is értem, hogy a moderátornak ez miért nem jutott eszébe. Mindenki azt rak fel a profiljába, amit akar, az ott is marad, a Moderátor pedig ebből azt tesz át a közösbe, amit ő akar. Tudom, most már jön a béta, de ez még ott is hasznos lehet.

A lap tetejére
2024/04/19



*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.