Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Árvíz

Blog megtekintése 1 - 2 ennyiből: 2.


Árad a Duna...
2013/06/09 16:21:27 Küldte: Gejza

Nem vagyok profi evezős, de, kenuval, kajakkal bejártam, már a Dunát Rajkától, Mohácsig. Eveztem párszor a felső-Tiszán és tavainkon is.

1970-ben voltam először vízen. Négy hajóval, tízen a Soroksári ágból, a Kvassay-zsilipen át Mohácsig csorogtunk. Idősebb, tapasztaltabb barátaimtól megtanultam. hogyan kell a sarkantyúkat kerülni,... Még több



Zapodie jégbarlang árvize
2011/11/15 05:43:08 Küldte: Pizolit

A hatalmas fák némán, mozdulatlanul állnak a kora déli napsütésben. Fent a magasban szinte semmi sem mozdul, eltekintve a magasban köröző rétisastól. Lent a fák tövénél azonban szellő sem rebben. Az óriás fák árnyékában nyugodt, mozdulatlan minden. Még a keskeny csapás is, mely odalent kanyarog, néma s elhagyatott.

Pedig nem oly régen kicsiny csapat taposta itt az ... Még több






*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.