Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: 1

Blog megtekintése 1 - 5 ennyiből: 19.
Oldal:  1 | 2 | 3 | 4 | Következő >  Utolsó >>

Sítúra Olaszországban és Ausztriában
2018/02/10 21:32:25 Küldte: Paradicsom

Idén először voltam sítúrán. Már tíz éve gondolkodom rajta, amióta egyszer néhány baráttal a hátunkon vittük fel a Gyömbérre a lesikló felszerelésünket, és azt láttuk, hogy mindenki más túrasível mássza meg a hegyet.

Idén végre én is túrasít húztam a lábamra. Az első kiránduláson a Tarvisionál lévő sípályához mentünk. Felfelé egy ösvényen tettük meg a 900 métert emelkedő utat, lefelé a sípályáln jöttünk. A felfelé út jó kis e... Még több2018 első kirándulása
2018/02/08 19:22:55 Küldte: Paradicsom

Rég írtam már ide, most azonban elhatároztam, hogy az idei túráimat vezetni fogom, már csak azért is, hogy emlékezzek rájuk később.
 

Az első túrám egy igazán kicsi, bemelegítő volt a sítúrázás előtt, Nagykovácsiból a Nagy-Szénásra. Január 6-án, miközben Budapesten szottyos, ködös idő volt, és a barátaim emiatt le is mondták a közös kirándulást, elhatároztam, hogy mégsem maradok otthon. Gyakran előfordul, hogy a belvárosban elviselhete... Még többTeljesítménytúrák egyénileg
2017/04/04 15:48:39 Küldte: voti75

Sziasztok!


Egyik barátommal szeretnénk hetente vagy 2 hetente rövidebb túrákat szervezni vagy szervezett túrákon résztvenni! Több ötletünk is van, de várjuk a további javaslatokat, tanácsokat!

Várjuk a beszámolókat is...András :)

Ez a blog élménybeszámolókat tartalmaz addig teljesített útvonalakkal kapcsolatban.


http://www.turatars.com/gallery/view/id_153156/

http://www.turatars.com... Még többA tárgyalás
2016/10/22 20:24:16 Küldte: Gejza

A címben szereplő tárgyalásnak a forradalomhoz nem sok köze volt, de ez is azon a nyáron történt. S bár mind ezekről csak évtizedekkel később értesültem, még is elmondom, hisz annyira jellemző volt arra a korra.

 

Apám halálát köve... Még többPiave,Tagliamento folyók evezése
2016/01/16 22:11:15 Küldte: egripeter

 2015-ös Piave Tagliamento evezőstúrám

A sok szervezés után a végén 5-en maradtunk miután 2 fő eléggé az indulás előtt lemondta.Semmi baj mondtam legalább a tervezett 2 kisbuszt 1-re leredukálhatjuk,amúgy is 5 főre volt benne hely. Szerencsére tudtam 2-es,és magamnak 1-es kajakot szerezni,a többiek meg hozták a sajátjukat. Na végre eljött az i... Még többOldal:  1 | 2 | 3 | 4 | Következő >  Utolsó >>*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.