Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Bakony

Blog megtekintése 1 - 5 ennyiből: 23.
Oldal:  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Következő >  Utolsó >>

Közép-Dunántúli Piros: Eplénytől Tésig
2022/12/22 20:34:59 Küldte: SASAN

https://lattam-irom.blog.hu/2022/12/22/uszonadragban_a_romai-furdonel





Hajszabarna
2014/12/06 22:25:08 Küldte: Gejza

Ilyen helynevet a Bakonyban és a Vértesben is találunk. Jelentésére eddig nem leltem kielégítő magyarázatot. Most azonban olvastam valamit, és összeállt bennem egy valószínűsíhető magyarázat.

Neves vadász írónk „Vaddisznóhajsza” című történetét ezzel kezdi:

... Még több



Bakony (Jásd - Csesznek)
2012/05/17 20:29:09 Küldte: Gyuri88

Bakony (Jásd - Fangorn erdő, alternatív Római fürdő - Bakonynána - Mordor - Dudar - Ördög-árok - Csesznek, ~30 km)


Az egyetemünk (SZE) 5 napos ökológia terepgyakorlata alkalmával tanyáztam Jásdon, ahonnan sajnos a pénteki meló miatt 1 nappal előbb haza kellett jutnom. Azonban erős km-hiányom volt még az előző napi gyaloglás után is, így hát nem indulhattam haza busszal! 

A terv: Jásd - Római fürdő - Nagyesztergár - Ördög-árok... Még több



Havas-Magas-Bakony
2012/01/19 12:19:23 Küldte: Gyuri88

Üdv a Túratársaknak!

Nos, csütörtök reggelre éreztem úgy, hogy teljesen kiolvadtam a keddi Kőris-hegyi túrám után. Régóta szerettem volna már hóban túrázni (és túrablogot írni, most mindkettő teljesült), de úgy tűnt, a válság a telet is elérte, már hó sincs kis országunkban. Mivel erős kilométerhiányom volt, gondoltam nekiindulok száraz időben is. Csakhogy reggel arra ébredtem, hogy fehér minden már otthon, Győrben is, akkor pedig a Bakonyban má... Még több



A legnehezebb túra folytatása
2012/01/12 20:48:31 Küldte: Gejza

Tehát ott tartottunk, hogy kopogtatásunkra egy részeg puskás alak tántorgott elő és ocsmány káromkodások közepette küldött el minket az anyánk keservébe. Mondván, hogy ez a katonai terület. Szerinte odaát Királyszálláson bátran megszállhattunk volna, de innen pusztuljunk, mert nem áll jót magáért. Mit tehettünk volna, többet ivott már, sem hogy sz... Még több



Oldal:  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Következő >  Utolsó >>



*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.