Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Cuha

Blog megtekintése 1 - 5 ennyiből: 6.
Oldal:  1 | 2 | Következő >  Utolsó >>

Cuha 50 50-en
2015/08/03 22:34:09 Küldte: Lapsang

Az út Bakonyszentlászlóról indult, és rögtön eltévedtünk a későn indulók magányosságában, nem tudván követni senkit előttünk.

Az első eltévedést követő mérgességet felváltotta a mezőn frissen kombájnozott búza illata.

És az első pont kihagyása.

A lépteink egyre gyorsultak, hogy tarthassuk a szent szintidőt.

Az út harmadánál beértük a vidám söprőket.

Majd az utolsó tíz kilométeren minket ért be a vihar, és bőrig áz... Még többJúlius 23 Hűsölés a Cuhában
2011/09/04 17:57:09 Küldte: Amadeus


 

   Bujkálós, esős napnak néztünk elébe, de nem ijedtünk meg. 6-an, a legelszántabbak nekivágtunk. Érdekes, hogy számomra még mindenki új volt, nem túráztunk együtt, Csak Imrével találkoztam e túrajelzések festésekor. Viszont, már mindenkivel összeismerkedhettem levelezések, telefonok által. Így még sem volt teljesen ismeretlen a csapat.

Hamar oldódott a hangul... Még többSzülinapi túra a Magas-Bakonyban!
2011/04/11 20:32:05 Küldte: Amadeus

2011.04.02. Szülinapi túra a Magas-Bakonyban!

Idén, ápr.9-n 1 éves a Bakonyi tekergő túracsoport!

 

08:30-tól folyamatosan érkezet be a nép Vinyeére, a Pokol csárda elé. Folyamatosan, mert többen, ekkor még Vinye környékén tévelyegtek. 25 főt vártam, mert egy kocsira való nép más utat választottak és csak ebédre voltak várhatók.

... Még több2010.10.09. Gyalogló világnap! Csesznek
2010/10/13 19:53:20 Küldte: Amadeus

Gyalogló Világnap – Csesznek 2010. október 09.

/ A túrát, a baraka.hu szervezte, mi csak feldeztük és csatlakoztunk hozzá! /

 

Hidegnek indult az idő, de legalább nem volt köd, reggeltől fogva hétágra sütött a nap, így hamar melegedet a levegő. Gyűltünk szépen a templom előtt. Nem sokkal 9 óra előt... Még többBringázás a Cuha-völgye környékén
2010/09/04 22:31:34 Küldte: farkasbalintm


szeretném veletek megosztani mai napi élményeimet. úgy volt, hogy többen is leszünk, sajnos mindenki visszamondta, már aki vette arra a fáradtságot, hogy jelentkezzen. ez nem tántorított vissza, én menni akartam.

úgy kb az út egy-harmadát toltam, ha nem többet, az eső olyan simára mosta az utat, mintha ledózerolták volna, viszont tapadás nulla, fékeim már nem fogtak, kb a szentlélek tartott fent. útjelzés elvétve (lehet, hogy kidőltek azok a fák)... Még többOldal:  1 | 2 | Következő >  Utolsó >>*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.