Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Erdő

Blog megtekintése 1 - 5 ennyiből: 18.
Oldal:  1 | 2 | 3 | 4 | Következő >  Utolsó >>

Nyár elején történt...
2019/06/19 09:34:54 Küldte: Gejza

A fotókat nézegetve újra élem a kirándulás szavakkal alig kifejezhető érzésvilágát.

... Még többA Tórától, a rántottgombáig
2015/10/09 23:14:27 Küldte: Gejza

Talán Debrecen városa büszkélkedik a legnagyobb erdőséggel. De egészen más a déli és az északi rész. Nagyjából a Debrecen – Monostorpályi út lehet a határ. Attól lefelé sík vidéki rétekkel vegyes, nyárasok, és kőrissel elegyes tatárjuharos alföldi erdők húzódnak. Északra meg a Nyírség buckáira települt homoki tölgyesek kezdődnek. Valahogy üdébb erre a növényzet is. Zöldebb a fű, az avarban erdőszéli cs... Még többA Debrecen környéki erdőspusztán - kerékpárral
2015/10/06 12:54:40 Küldte: Gejza

Ezt a blogot nem én körmöltem. Mari nincs fenn a Túratárson, így utólagos engedelmével teszem fel a kerékpártúránkról írt beszámolóját:

... Még többMegér Neked 2 Ft-ot?
2015/03/16 00:03:09 Küldte: veresscsaba

Avagy komoly matek túra közben.

A január végi hóesések után gyakrabban fordultam elő kedvenc hegyemen, ez azóta is tart.Feltűnt -talán jobban mint máskor, talán a sok fehér után-az olvadás után előbukkanó szemét. Egyik szakaszon-melyet kábé 10 perc alatt szoktam megtenni- megszámoltam az ösvény mentén a „szépségeket”: 20 darabot számoltam össze, nagyrészt sörös doboz, műanyag palack. 1-2 zacskó, alufólia. "Pézs... Még többNormafa-csendélet 2014.12.14.
2014/12/14 21:24:04 Küldte: mihalyzsolt

Sziasztok!


Úgy alakult az én hibámból, hogy lemaradtam egy kiscsoportos kirándulásról, ami a Normafától indult.

Az a helyzet várt, hogy az erdei utak teljesen le voltak zárva. Nekivágtam a KFKI felé vezető aszfalt úton lefelé, ahol a kidőlt fák a kerítéseket is letarolták néhány helyen. Utam elhaladt a Csillagászati Kutató Intézet előtt, ahol megtudtam a kiírásból, hogy be lehet menni a parkjába és néhány épületbe is. A Gyermekvasút... Még többOldal:  1 | 2 | 3 | 4 | Következő >  Utolsó >>*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.