Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Ferráta

Blog megtekintése 1 - 5 ennyiből: 7.
Oldal:  1 | 2 | Következő >  Utolsó >>

A Tomaselli ferráta
2012/08/23 12:55:38 Küldte: Gejza

Hét éve jártam utoljára a Dolomitokban… Nem vagyok öreg, hiszen még csak a második hatvan évemet kezdtem meg… Társaim jóval fiatalabbak, fiam, lányaim lehetnének… Vajon, fogom-e bírni az iramot az ifjú titánokkal?

Ilyen gondolatok j... Még több



ferráta a dolomitokban
2011/08/14 18:57:38 Küldte: urbanszabo

Nem kevés izgalommal indultam újra a Dolomitokba, lévén, hogy Ákos egy különösen gyenge pillanatomban rábeszélt; a szokásos gyalogtúrázás helyett a ferrátát válasszam, és ne elégedjek meg a sziklafalak fényképezésével, és a szorgos „hűházással” amikor elszánt embereket látok lógni rajtuk.

Párszor voltam már ferrátázni, de kapcsolatom a műfajjal lega... Még több



Kovival a Júliai Alpokban
2010/07/19 18:42:08 Küldte: urbanszabo
Szóval kalandosan indultunk, annak dacára, hogy drága párom már hajnali 5-re kiszállított a 6 órakor induló vonathoz, állítólag abbéli aggodalmában, hogy lekésem az indulást, szerintem csak meg akart nyugodni, hogy tutira elmegyek, és kipihenhet engem :).  Mondjuk ha mást nem is, azt bizton elérte, hogy Ágota barátnőm soha többé nem fogja velünk pick up-oltatni magát; ő szegény 5 órára az ébredést tervezte eredetileg, és nem az érkezést.  No indokolt... Még több



Dolomitok, Cesare Piazzetta ferráta
2010/03/12 18:03:29 Küldte: Gejza

Nyáron erdélyi barátaimmal jártam a Dolomitokban. Az anyaországból egyedül csatlakoztam a 18 fős társasághoz. Sokszor jártam már ott, de most az igazi élmény az ő társaságuk volt. Még az ingerült pillanatokban sem hallottam egyetlen trágár szót. Nem beszélték ki a másikat a háta mögött, de együtt örültek az ö örömében. Az is először fordult elő, hogy nem... Még több



A dolomitról és a Dolomitokról
2010/02/25 20:21:36 Küldte: Gejza

A Túratárs oldalról sokan szeretnének a Dolomitokban via Ferráta utakat mászni, vagy magashegyi túrákra indulni. Talán hasznos lesz, ha néhány gyakorlati tapasztalatot megosztok veletek.

A geológusok abban egyetértenek, hogy dolomit - a més... Még több



Oldal:  1 | 2 | Következő >  Utolsó >>



*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.