Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Fertő

Blog megtekintése 1 - 4 ennyiből: 4.


Miért, haldoklik a Sástó?!
2013/03/14 10:29:37 Küldte: Gejza

Másfél éve Fürge barátom „Végleg elpusztul Sástó? Videó-blog” címmel, egy rendhagyó írást tett fel. Tegyük félre az érzelmeket, és járjuk egy kicsit jobban körbe a kérdést! Nézzük meg mi is volt valójában a Sástó. A neve sok mindent elárul. A vizenyős, tocsogós helyeken káka nő. A 60 és 120 centi közötti vízmélységben a sás. Az ennél mélyebb vízben a nád és a hínár.

... Még többÉdes anyanyelvünk 4.
2011/11/23 17:41:43 Küldte: Gejza

Mi a nyavalya ez?  Fene jó kedvem van!   Hol a bánatban voltál?   Francos egy világ ez!    Kitör a frász!   Essen beléd a nehézség!   Te kis bajkeverő!   Rosseb a beledbe!

 

... Még többHargitai fél gerinctúra (északi és középső szakasz)
2011/07/25 21:08:27 Küldte: kallaipisti

Nyaralásunk megtervezése során én mindenképpen egy gerinctúrát erőltettem (a Retyezát lett volna a cél), Judit nagy vágya pedig az volt, hogy a Hargitában, Székelyföldön nyaralhasson, túrázhasson. A kompromisszumot választottuk: gerinctúra a Hargitán, majd túrázgatás a Szent Anna-tó vidékén.
Vonattal mentünk, 3 alkalomra szóló Inter Rail One Country Pass jegyet váltva (tudom ajánlani mindenkinek ez... Még többFertő tavi biciklitúra
2010/09/14 21:56:41 Küldte: andrew82

Mivel még sosem láttam a tavat, ideje volt meglesni :) Néhány eltévedés után sikerült körbe járni, éjjel 1 körül végeztünk, szóval megint volt benne egy kis éjszakázás, sárral, esővel és mindennel, ami szebbé tette az utat! :)


2010.09.04-05.

... Még több


*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.