Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Sivatag

Blog megtekintése 1 - 5 ennyiből: 5.


Somaliland, abékés kelet
2012/04/27 20:44:46 Küldte: vandorboy


Somaliland?  Kinek jutna ilyen otlet az eszebe?? Mi van ott? Iszlam szelsosegesek, kalozok, polgarhaboru, vegitelet napja. Aztan wikipedian kutakodva lassan rajonnek, hogy ez nem azonos Somaliaval. Sot ! Igye... Még több



Oman
2012/04/23 23:16:10 Küldte: vandorboy

Oman

Az emiratusokbol egy 40 perc repules Muscat ba, Oman fovarosaba.  Felszallas elott egy utazasi imaval es egy koranr... Még több



Izrael
2012/04/21 21:27:55 Küldte: vandorboy


Szudán
2010/07/16 20:11:48 Küldte: bbende

Egy barátunk ásatáson vett részt, mi pedig utána mentünk négyen, hogy jól körbenézzünk. Isteni kávé, tejes tea, tea friss mentával, újra csak hamburgerek. Persze csak az északi részen, a déli területekre nem mentünk. Rengeteg utánajárás volt minden papírt beszerezni, minden városban le kellett jelentkezni a titkosrendőrségen, honnan jöttünk, meddig maradunk, hová megyünk. Nem is értettem, miért kaptunk engedélyt. De remek volt.

... Még több



Líbia
2010/07/16 19:39:26 Küldte: bbende

Alkalmunk volt 2 hetet tölteni Líbiában. Autóbérlés, sivatag, homokvihar, meghívás egy 14 gyermekes családhoz, akik elvittek vendégségbe egy 16 gyermekes családhoz, akik levágtak egy kecskét a kedvünkért. Komoly romok a tengerparton, enyhe diktatúra, jó hamburgerek és Nescafé mindenhol.

... Még több






*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.