Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Szakadék

Blog megtekintése 1 - 5 ennyiből: 6.
Oldal:  1 | 2 | Következő >  Utolsó >>

Nagypénteki bruti túra
2019/04/21 10:24:11 Küldte: szAgi

Nagypénteki bruti túra

 

Nevezhettem volna akár Három kívánság túrának is, de végül nem az lett :D Az elképzelés egy Rám-szakadék, Holdvilág árok, Dera szurdok kombó lett volna kívánságom szerint. Osztottuk szoroztuk a k... Még többEgy 2napos- Dobogókőről Dömösre kanyonokon át!
2018/09/14 10:08:17 Küldte: Charlyboy
Skacok!
Többen érdeklődtek, hogy végül is, hogy sikerült a 2napos deszantos, kalandos, fotós, - Kanyonok mentén Dobogókőről Dömösre - medertúránk.Íme a képes beszámoló. Mivel menet közben egyre fogytunk (tízen kezdtük, nyolcan kinn aludtunk, négyen végigmentünk), így a két napot 2 külön albumba (1. és 2. nap) rendeztem.Sokan nem merték bevállalni, sokan lemondták és jó páran aggódtak, - joggal - a beharangozott óriási vihar miatt, ami éjjelre meg is ér... Még többRendhagyó túra az észak-Gerecsében
2015/04/15 00:20:53 Küldte: Gejza

Ez az erőfoltokkal, horhosokkal és több száz hektáros szántóföldekkel borított lankás táj kívül esik a túrázók látókörén. A tavaszi hétvégéken több százan indulnak kalandtúrákra a környező országok szurdokvölgyeibe. Pedig, ha tudnának róla még az Osztrákok is csodájára járnának az itteni vízmosások és dombok, földtani és régészeti értékeinek.

... Még többRám-szakadék jégvarázsa
2015/02/13 21:38:42 Küldte: Charlyboy

A téli Rám-szakadékban jártunk. Íme a lenyűgöző jégvilág: 


https://picasaweb.google.com/114194842335483114920/20150207RamSzakadekJegbefagyva

... Még többTündérszakadék Gézával
2012/05/14 22:10:11 Küldte: Lolli

Tegnap a pilisben jártam egész pontosan a Tündérszakadéknál.
Kesztölcig utaztunk korán reggel Gézával, és onnan mentünk tovább be az erdőbe.
Hát jó kis izzasztó túra volt, vagy 6x leizzadtam, mire haza értem.
Erre vágytam, hogy jól kikapcsolódjak, és jól megmozgassam magam. Futni utálok, gondoltam a túrázás csak beválna, mivel szeretem a természetet, meg a növényeket. Még passzolt is, hogy Géza annó kertész volt..
Így aztán minden növé... Még többOldal:  1 | 2 | Következő >  Utolsó >>*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.