Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Túlélőtúra

Blog megtekintése 1 - 2 ennyiből: 2.


A Hamahama túlélő túra
2011/05/12 10:55:08 Küldte: Gejza

A Túratársról egy lány mesélt nekem először erről a versenyről. Ő már háromszor volt ilyen rendezvényen, és minden alkalommal hatalmas buli volt! Másoktól is hallottam híreket kódolt vaktérképről, meg éjszaka lefüggönyözött busszal való idegen terepre való kiszállításról, ahol a térkép tükörképét adták a résztvevőknek, és nekik kellett a pontokat kiszerkeszteni. Így, amikor jó másfél... Még többPádisi túlélőtúra 3. nap (2006 augusztus)
2010/01/24 15:02:40 Küldte: baobab

…folyt…

 

Hát először is elnézést minden olvasótól a folytatásban elkövetett késedelmemért…

 

Az előző rész felelevenítéseképpen csak annyit, hogy ugyebár ott hagytam abba a regélést, hogy miután végre megfelelő sátrazóhelyet találtunk az út mellett, vacsora után nyugovóra tértünk, és ki-ki a fáradtságának megfe... Még több


*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.