Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Túramozgalom

Blog megtekintése 1 - 3 ennyiből: 3.


KOPPÁNY
2014/01/07 20:38:51 Küldte: hev53
14 érintőpontos jelvényszerző Túramozgalom Külső-Somogyban, a Koppány folyó völgyében és a D-i dombokon.

Az érintőpontok felkeresésére ajánlott útvonal a zöld sáv jelzés, mely a pontok egy részét közvetlenül érinti, míg néhányhoz oda/vissza kitérőt kell tenni. Az ajánlott útvonalon teljesítve a teljes táv a kiírás szerint 55 km. Az ajánlott útvonal Somogyacsán az 1-es érintőponttól a Bonnyapuszta 14-es érintőpontig tart. Nem kört... Még többBarangolás a Pilis-hegység helyneveinek nyomában
2012/04/17 10:23:11 Küldte: Gejza

 A kilencvenes évek elején Takács Sándor túratársam a Pilis-hegység térképét böngészve számos „halála” helynévre lett figyelmes. Azzal az ötlettel állt elő, hogy szervezzünk mi is egy teljesítménytúrát ezzel a címmel: „Haláltúra a Pilisben”. Aztán az ő lelkesedése alább hagyott.

Azóta tanárokkal, erdészekkel bes... Még többDÉL-DUNÁNTÚLI PIROS TÚRA Regionális jelvényszerző túramozgalom
2009/10/21 15:02:56 Küldte: hev53

DÉL-DUNÁNTÚLI PIROS TÚRA Somogy, Tolna, Baranya  megyén áthaladó, Siófok és Szekszárd között vezető hosszú távú, regionális túramozgalom.
Hossza 319... Még több


*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.