Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 

Munka melletti túrák
2014/04/25 07:14:03 Küldte: kppeter

Nagyon fontosnak tartom, hogy közöljem másokkal, igenis jó munka után-előtt felfedezni az új helyet, amit akkor nem előre tervezve kapunk, hanem éppen arra vitt a sorsunk.

Én amikor csak tehettem, kerestem olyan helyeket a környéken, ahol dolgoztam, amit szívesen megnéznék és felfedeznék. Persze, az is közrejátszik, hogy a hotelben az ember nem tud mit kezdeni magával, de a magunkfajta túrázó nép egyépként is könnyen lábrakap.

Spanyolországban, Baja környékén készített képeim

Németországban, Lipcsei munkám mellett készített képeim

Ausztriában, Steyri munkám mellett készített képeim

Németország Karsfeld

Címkék: Spanyolország Németország Ausztria Szörf Gyalogtúra

Bejegyzések 1 - 2-ig. Összes bejegyzésed: 2

kppeter
2014/05/04 05:51:24

Okej! Hamarosan írok történetet a bekegyzéseim mellé, hogy élvezetesebb legyen.Gejza
2014/05/04 04:35:05

Neked bizonyára sok szép  régi emléket idéznek fel ezek a fotók, de akik nem látták ezeket a tájakat, azoknak az általad leírt élmények nélkül nem sokat  jelentenek. Így hát munkára fel, osszad meg   velünk is! Írd le merre jártál  mit láttál, mit éreztél, amikor ezeket a képeket készítetted...
*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.