Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Ausztria

Blog megtekintése 1 - 5 ennyiből: 13.
Oldal:  1 | 2 | 3 | Következő >  Utolsó >>

Havas Schneeberg
2017/03/06 10:36:47 Küldte: Talpfaszamlalo

A 2016-os évemet egy pádisi hótalpazással kezdtem és idén sem tettem ezt másként. Na jó, idei első túrámnak becsúszott egy Miskolc környéki séta a havas Bükkben, de az inkább volt látványos, mintsem nehéz. Nade arról egy másik bejegyzésben teszek majd említést.

A hótalpazással nem igazán tudom, hogy mivé legyek: szeressem, hidegen hagyjon, vagy esetleg egyenesen utáljam. A nagy hóban kifejezetten mókásna... Még többMunka melletti túrák
2014/04/25 07:14:03 Küldte: kppeter

Nagyon fontosnak tartom, hogy közöljem másokkal, igenis jó munka után-előtt felfedezni az új helyet, amit akkor nem előre tervezve kapunk, hanem éppen arra vitt a sorsunk.

Én amikor csak tehettem, kerestem olyan helyeket a környéken, ahol dolgoztam, amit szívesen megnéznék és felfedeznék. Persze, az is közrejátszik, hogy a hotelben az ember nem tud mit kezdeni magával, de a magunkfajta túrázó nép egyépként is könnyen lábrakap.

Spanyolországban, Baja k... Még többCsászári utakon
2013/06/16 06:26:12 Küldte: MatyVégre ez is eljött! Ismét klettertúrát vezetek! Már nagyon hiányzott a mászás, a csapat, a vezetés élménye. Nagyon sok stressz ért az elmúlt hetekben-hónapokban, és bár túravezetőként erre csak mérsékelten számíthattam, a csapat előtt sem titkolt szándékom volt a hegyen hagyni a rengeteg fe... Még többSZÁNKÓZNI MENTEM… AUSZTRIA? AKKOR NANÁ, HOGY SCHLADMINGBA! 2. rész
2013/01/16 20:51:01 Küldte: Kata99

Most lássuk, miért is mennjünk pont Schladmingba, mi az a rendkivüli Schladmingban, a Hochwurzen hegyen található pályában?

-          - 7 km hosszú szánkópálya, 1000 m fölötti magasságban ( 1840m –1135m).

... Még többSZÁNKÓZNI MENTEM… AUSZTRIA? AKKOR NANÁ, HOGY SCHLADMINGBA! 1. rész
2013/01/16 20:23:45 Küldte: Kata99

Hova is máshova?

És ha már kiszánkóztad magad, térj vissza kirándulni is!

Szeretnék olyan helyekről és élményekről írni, amelyeket nem találtam még meg a blogok között. Schladming az egyik legkedvesebb hely számomra Ausztriában. Azzá teszi az a rendkívüli gazdagság, amivel rendelkezik. Akár nyárról, ak... Még többOldal:  1 | 2 | 3 | Következő >  Utolsó >>*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.